wimPe heeft een selectie van 10 plug-ins gemaakt uit de meer dan 50.000 (!) plug-ins die de WordPress community rijk is. Deze 10 plug-ins zijn in onze ogen onontbeerlijk.

Met WordPress ‘standaard’ kun je namelijk prima een website maken, maar het komt vaak voor dat je een extra functie wilt toevoegen wat niet mogelijk is met behulp van deze standaardversie. Precies hiervoor zijn plug-ins in het leven geroepen.

Een plug-in is een op zichzelf staand programma, code of script dat je kunt toevoegen aan je website. wimPe heeft deze plug-ins geselecteerd om de website veiliger, beter vindbaar en sneller te maken. Maar ook om de website volledig te kunnen integreren met social media, te kunnen vertalen in het Nederlands en om periodiek een volledige back-up te maken.

De 10 door ons geselecteerde plug-ins:

Akismet

Akismet controleert opmerkingen/commentaar en contactformulier inzendingen om te voorkomen dat je site kwaadaardige inhoud publiceert (spam). Spam is ongewenst en irritant en, dus hoe kom je er vanaf? Akismet wordt standaard bij elke WordPress website geleverd en zorgt ervoor dat alle spam weggefilterd wordt. Reuze handig dus! Je moet het alleen wel even instellen en dat doet wimPe graag voor je!

Akismet Anti-Spam

Alles-in-één SEO Pakket

wimPe gebruikt de WordPress plug-in ‘Alles-in-één SEO Pakket’ om je WordPress-site te optimaliseren voor SEO.

All in One SEO Pack

All In One WP Security & Firewall

WordPress zelf is een zeer veilig platform. Het helpt echter om extra beveiliging en firewall toe te voegen aan je site door gebruik te maken van een plug-in die veel goede beveiligingspraktijken afdwingt. De ‘All In One WP Security & Firewall’ plug-in zorgt ervoor dat uw website beveiliging op een heel nieuw niveau wordt getild. Het vermindert het beveiligingsrisico door te controleren op kwetsbaarheden, en door de meest geadviseerde WordPress-beveiligingspraktijken en -technieken te implementeren en af te dwingen.

All In One WP Security & Firewall

Comet Cache

Als je om de snelheid van je website geeft, is Comet Cache één van die plug-ins die je absoluut moet installeren. Comet Cache neemt een real-time snapshot (cache) van elke pagina, bericht, categorie, link, enz. Snapshots worden dan intuïtief opgeslagen (cachegeheugen) om al die verwerkingstijd te besparen die uw site langzaam maakt.
Comet Cache™
Webmasters Earn Money Here!

Comet Cache

Jetpack door WordPress.com

Jetpack houdt elke WordPress-site veilig, verhoogt je bezoekersaantallen en betrekr je lezers. De bezoekers zijn het belangrijkste element van een website. Jetpack bevat:
Site-statistieken en -analyses
Automatisch delen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Reddit en WhatsApp
Gerelateerde berichten

Jetpack door WordPress.com

Loco Translate

Loco Translate biedt in-browser bewerking van WordPress vertaalbestanden.

Loco Translate

SendGrid

wimPe kiest ervoor om e-mails te laten versturen via een andere server. Een uitstekend alternatief daarvoor is SendGrid. Bij SendGrid kun je 12.000 mails per maand gratis versturen en kun je van de gratis SendGrid WordPress plug-in gebruik maken.

SendGrid

UpdraftPlus WordPress Back-up

UpdraftPlus vereenvoudigt back-ups (en herstel). Back-ups naar de cloud (Amazon S3 (of vergelijkbaar), Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, DreamObjects, FTP, Openstack Swift, UpdraftPlus Vault en e-mail) en herstel met een enkele klik. Back-ups van bestanden en database kunnen verschillende planningen hebben.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

EWWW Image Optimizer

De EWWW Image Optimizer verhoogt de websitesnelheden door middel van beeldoptimalisatie. Verhoogde snelheden kunnen resulteren in betere zoekmachine rankings en zullen ook de conversiepercentages verbeteren (verhoogde verkoop en aanmeldingen). Het bespaart je ook opslagruimte en bandbreedte.

EWWW Image Optimizer

Wordfence Security

Beveilig je WordPress-website met Wordfence. Aangedreven door de voortdurend bijgewerkte Threat Defence Feed, voorkomt de firewall dat je site gehackt wordt. Wordfence waarschuwt je snel als je site in gevaar komt. De Live Traffic-weergave geeft je real-time zichtbaarheid in het verkeer en hack pogingen op je WordPress website.

Wordfence Security – Firewall & Malware Scan

Deel dit bericht