Waarom een SSL certificaat?

9 september 2018

Waarom zou je een SSL certificaat installeren op je website? Wat zijn de voordelen hiervan?

Even kort gas terug

24 juli 2018

wimPe neemt even kort gas terug. Het is tijd voor onze vakantie! Van zaterdag 28 juli tot en met zondag 19 augustus zijn wij niet aanwezig.

wimPe migreert al haar databases naar MariaDB

20 juli 2018

Onze gebruikers zijn inmiddels geïnformeerd, maar dat had eigenlijk niet gehoeven?. Op de achtergrond is namelijk de migratie naar MariaDB uitgevoerd en dat heeft zonder verstoring plaats kunnen vinden. Waarom zijn wij overgestapt naar MariaDB?

Uitbreiding van ons portfolio: vertalingen

24 april 2018

wimPe staat nu óók voor: “where is my Phrase expert” (waar is mijn zin expert)? Wij maken professionele vertalingen met transparante tarieven en een tevredenheidsgarantie. Bereken eenvoudig de kosten voor je vertaling met onze calculator.

wimPe is op zoek naar een WordPress developer

1 maart 2018

Kom werken aan uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers uit de regio! Geloof je in maatwerk design, WordPress als CMS en ben je niet vies van een beetje tijdsdruk? Dan willen wij jou!

[update] wimPes plug-in selectie

13 februari 2018

Op 1 augustus 2017 hebben wij een selectie van 10 plug-ins gemaakt uit de meer dan 50.000 (!) plug-ins die de WordPress community rijk is.

wimPe is Mendix Solution Provider

11 februari 2018

wimPe richt zich op het verbeteren van de productiviteit en digitale behendigheid. Het bouwen van websites en het implementeren van Office 365 is onderdeel van onze propositie, maar het ontwikkelen van business apps heeft inmiddels de grootste aandacht.

Nieuwsbrief: Is jouw website wel mobiel toegankelijk?

27 november 2017

wimPe bouwt alle websites responsive. Dit wil zeggen dat de website geschikt is voor alle devices zoals desktop, laptop, smartphone en tablet. Op maandag 27 november 2017 hebben wij onze 2e nieuwsbrief verzonden.

Is jouw website wel mobiel toegankelijk?

11 november 2017

Bijna 80% van de Nederlanders bezit een smartphone en ruim 60% heeft een tablet. Het mobiel internetgebruik groeit stormachtig en die trend zet nog steeds hard door.

Wil je ook een mooie slider op je website?

19 september 2017

Professionaliteit uitstralen met jouw website is belangrijk, dus kies je voor een goed design. Dat wekt immers vertrouwen en versterkt de uitstraling van je bedrijf. Maar kijk uit: ook met je design kun je de mist in gaan.

Waarom óók een eigen website?

2 augustus 2017

Waarom óók een eigen website? En dus niet alleen met je bedrijf actief zijn op social media, zoals Facebook…

wimPe is even op vakantie

22 juli 2017

wimPe heeft een mooie en drukke start gekend en daarvoor bedanken wij onze partners en opdrachtgevers! Nu is het even tijd voor 2 weken vakantie. Van maandag 24 juli tot en met zondag 6 augustus zijn wij niet aanwezig.

Minder IT-kosten dankzij Office 365

17 juni 2017

De voordelen van een overstap naar Office 365 lijken eindeloos. Je betaalt alleen naar gebruik, geen beheerkosten meer voor servers en de IT-infrastructuur kan bijna volledig de deur uit.