In de laatste week van augustus 2020 kregen wij een WhatsApp berichtje van Arnold Janse. Arnold is eigenaar van 3z Factory. 3z Factory heeft een bijzondere collectie meubelen in allerlei stijlen, van industrieel tot landelijk en romantisch.

Arnold was door één van onze referenten (FDO) gewezen op wimPe. Dit omdat de medewerkers van 3z Factory problemen ervaarden met de ‘oude site’. Dit is veroorzaakt doordat deze website ongeveer 2 jaar geleden door een derde partij is ontwikkeld met Adobe Muse, een verouderde technologie waardoor sinds maart jongstleden geen wijzigingen meer doorgevoerd konden worden. En dat past natuurlijk niet bij een bedrijf als 3z Factory, zeker niet gezien een continue wijzigend assortiment.
Nadat het Arnold duidelijk was geworden dat op de ‘oude site’ niet meer doorontwikkeld kon worden, hebben wij in een telefoongesprek van ongeveer een half uur de eisen en wensen in kaart gebracht en Arnold laten zien dat voor een zeer betaalbare prijs een nieuwe website was te realiseren door wimPe. Sterker nog, het was ongeveer 1/3 van de kosten van de ‘oude site’!

Wat een belangrijk uitgangspunt was voor Arnold is dat de website een stoere uitstraling zou kennen; industrieel, maar ook landelijk.

Om een lang verhaal kort te maken: Op 24 augustus heeft Arnold opdracht gegeven aan wimPe, na een week zijn wij daadwerkelijk gestart met de bouw van de website en op 8 september is de website reeds live gegaan. En dat zonder elkaar fysiek ontmoet te hebben! We hebben na het eerder gemelde kennismakingstelefoongesprek enkel en alleen nog veel en leuk contact via WhatsApp; appjes over het lettertype, het kleurenpalet, de te gebruiken foto’s, de te plaatsen teksten, etc.

Wat we – naast de ‘reguliere’ bouw van de nieuwe website aanvullend hebben gerealiseerd is:

  • Live Chat via Facebook Messenger en WhatsApp
  • Reeds aanwezige sfeervideo geplaatst, geluid verwijderd en achtergrondmuziek toegevoegd
  • Website is tevens als een app te installeren
  • Online folder gerealiseerd (moet nog gevuld worden)
  • PDF flipbook gerealiseerd (onderhoudstips)
  • Social media geïntegreerd en specifieke Instagram pagina gemaakt
  • Website statistieken, Google Analytics en SEO
  • Gebruikersuitleg content creatie

Komende weken gaan wij besteden aan het vervolmaken en perfectioneren van de nieuwe website.