We zijn ervan overtuigd dat Nederland een voortrekkersrol gaat spelen bij het vinden van een Coronavaccin!

Minder dan een maand geleden publiceerde RTL Nieuws het artikel waarin het aangaf dat er tegen het einde van het jaar geen coronavaccin voor ons allemaal zal zijn. Althans, stelt Lidia Oostvogels, die namens het Duitse farmaceutische bedrijf CureVac onderzoek doet naar een medicijn tegen het virus.

We hebben echter een rotsvast vertrouwen in de Nederlandse wetenschappers en gaan er daarom van uit dat er dit jaar in Nederland een coronavaccin is ontwikkeld, zie bijvoorbeeld de stappen van het bedrijf Janssen Biologics.

Het farmaceutische bedrijf Janssen in Leiden heeft vertrouwen in de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus dat de ziekte Covid-19 veroorzaakt. Een eerste proef op dieren toont aan dat het vaccin antistoffen aanmaakt die zich hechten aan het virus, dat het neutraliseert. Een test op mensen kan pas in september starten. Hanneke Schuitemaker, hoofd virale vaccins bij farmaceutisch bedrijf Janssen, benadrukt dat ze geen garanties kan bieden. Het bedrijf was eerder betrokken bij de ontwikkeling van een ebolavaccin.

Nederland zal een pioniersrol spelen bij het vinden van een coronavaccin!

Nederland gaat een voortrekkersrol spelen bij het vinden van een coronavaccin!

De distributie van het coronavaccin is de volgende stap en ook Janssen in Leiden bereidt zich hierop voor.

Naast distributie helpt het ook om op het juiste moment met trots een geschikte domeinnaam aan de hele wereld te presenteren. Wij zijn er immers van overtuigd dat Nederland ook een voortrekkersrol gaat spelen bij het vinden van een Coronavaccin en hebben daarom de volgende domeinnamen geregistreerd: DutchCovidVaccine.com en DutchCovidVaccine.nl.

Wij dragen deze domeinnamen dan ook graag over aan het Nederlandse bedrijf dat als eerste met een vaccin op de proppen komt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Veel succes Nederlandse wetenschappers!