We maken er meer en meer gebruik van: Live chat op websites. Voor veel bezoekers is het een prettige en laagdrempelige manier om in contact te komen, bijvoorbeeld om een vraag te stellen.

Vragen waar je op de website niet zo snel een antwoord op kunt vinden en waarvoor je niet direct naar de telefoon wilt grijpen. Handig dus, en goed voor het klantcontact!

Het is goed om zoveel mogelijk interactie te krijgen met je bezoekers. Een contactformulier op je website is wel het minimale wat je kunt doen en vaak is een live chat nog beter. Een webshop zou bijvoorbeeld heel goed gebruik kunnen maken van een live chat op de website zelf. Je wint het vertrouwen van bezoekers en je doet wat extra’s. Vragen en direct antwoord krijgen is natuurlijk ook wel erg verleidelijk!

Er zijn diverse opties en betaalde alternatieven te vinden om een live chat aan te bieden op je website. Wij hebben een behoorlijk aantal opties bekeken en getest en uiteindelijk gekozen voor Tawk.to. Waarom?

Tawk.to live chat is gratis

In veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van de live chat software van Zendesk. Een prima oplossing, maar wel een waarvoor je moet betalen. Niets mis mee natuurlijk, maar zou het ook gratis kunnen? Jazeker. En hoe!
Lijkt jou een live chat oplossing ook wel wat en ben je op zoek naar software voor je eigen website, bekijk dan tawk.to eens. Deze live chat software van Australische bodem is gratis en voor niets beschikbaar en werkt ook nog eens super goed. Wij waren binnen een half uur verkocht. Plug-in gedownload, geïnstalleerd en configureert. Super eenvoudig!

Tawk.to via browser en app

Het monitoren van bezoekers en beantwoorden van vragen kan bij Tawk.to zowel via een webbrowser als via een app. Er zijn zowel apps voor Windows, Mac OS, Android als iPhone. Zo kunnen medewerkers op kantoor achter hun pc of laptop gebruik maken van de webversie of de desktop app en medewerkers onderweg de mobiele app gebruiken.

Deze plug-in is echt een aanrader! Wil je meer informatie of een demonstratie? Neem dan contact met ons op. We kunnen natuurlijk ook even chatten….

Deel dit bericht