Als je horecaondernemer of winkelier bent dan willen wij je graag helpen in deze roerige tijden!

Horecaondernemers & winkeliers helpen middels kortingsactie: Om je te kunnen helpen, blijven wij dicht bij onszelf en bieden wij onze expertise rondom het bouwen van websites aan. Dat doen wij door iedere horecaondernemer of winkelier een aantal onderdelen gratis aan te bieden. Onderdelen uit onze standaarddienstverlening die in deze tijden zeer relevant zijn.

Voor jou interessant?

Om te bepalen of deze gratis onderdelen ook voor jou relevant zijn, zou je een van onderstaande vragen positief moeten beantwoorden:

  • Heb je geen of veel minder klandizie in je zaak/winkel?
  • Is afhalen en/of verzorgen voor jou ook het enige juiste om te doen nu je zaak niet meer open mag of winkel drastisch minder klanten trekt?
  • Probeer je afhalen en/of verzorgen wel in te regelen, maar doe je dat nu alleen nog maar bijvoorbeeld via WhatsApp, Facebook Messenger of mobiel. Zie je daardoor door de bomen het bos niet meer?
  • Zou je Facebook, WhatsApp, Twitter e.d. niet liever willen integreren in een online webshop?
  • Ben je bang grip te verliezen, niet tijdig te kunnen leveren, niet volledig te kunnen leveren, etc.?
  • Zou je het bestelproces niet liever geautomatiseerd willen hebben?
  • Wil je eenvoudiger je zaak/winkel en bijbehorende acties onder de aandacht brengen?

Als een van deze vragen door jou positief beantwoord zijn, zal dat voor niemand echt een verrassing zijn. Wie heeft er in deze roerige tijden niet mee te maken?

Ook toe aan afhaal- of bezorgconcept?

Nagenoeg iedere horecaondernemer of winkelier zal immers – noodgedwongen door de huidige omstandigheden – moeten overgaan tot een afhaal- of bezorgconcept. Daar heb je een online bestelmogelijkheid (webshop) voor nodig, waarbij jij als ondernemer ook de beschikking dient te hebben over een app. Een app waar al je bestellingen op binnen komen en je ook de mogelijkheid geeft om bestellingen overzichtelijk af te handelen. Natuurlijk is het ook van belang dat de consument je snel en eenvoudig kan benaderen middels een Live Chat, te integreren met Facebook, WhatsApp, SMS en/of e-mail. Hadden wij al gezegd dat wij bij de implementatie van de webshop ook direct alle gangbare betalingsmogelijkheden voor je inregelen?

Maar ook bij categorieën als online eten en drinken, gezondheid, sport, wonen, boeken en bloemen zijn de online omzetstijgingen meer dan significant.

Horecaondernemers & winkeliers helpen middels kortingsactie

Horecaondernemers & winkeliers helpen middels kortingsactie

Wat bieden wij dus gratis aan? Wij richten gratis een webshop in, zorgen ervoor dat je Webshop App is ingericht en tevens realiseren wij een Live Chat mogelijkheid op je website.

Dat is de reden dat wij tijdelijk een vraag hebben toegevoegd aan onze websitecalculator (een van de laatste stappen): Ben je horecaondernemer of winkelier?

horecaondernemers & winkeliers helpen middels kortingsactie

Zodra je hier bevestigend op antwoord, worden er diverse kortingsregels toegevoegd. Dan moet je natuurlijk wel de Webshop, Webshop App en Live Chat opties selecteren in de websitecalculator.

De door ons aangeboden gratis onderdelen vertegenwoordigen een waarde van maar liefst € 325.

Onze actie is overigens zowel voor ondernemers die al over een website beschikken als ondernemers die nog geen website hebben.

Betalingstermijn

Wij sturen je pas een factuur voor onze werkzaamheden nadat de website en/of -shop door ons is opgeleverd. Normaliter hanteren wij een betaaltermijn van 2 weken. Ook op dit vlak zijn wij meer dan bereid om je hierin tegemoet te komen. Kun jij het in deze tijd wel gebruiken dat je onze factuur pas binnen 90 dagen hoeft te betalen? Dan regel wij dat voor je!

Onze belofte

We leveren het binnen 7 werkdagen op! Beloofd! Waar nodig zetten wij experts uit ons netwerk in om onze belofte waar te maken.

Waarom wij dit doen?

Eerlijk? Natuurlijk om ondernemers te helpen vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid door horecaondernemers & winkeliers te helpen middels deze kortingsactie, maar zeker ook om nieuwe opdrachtgevers en dus ook referenten aan ons bedrijf te mogen toevoegen. Daar zijn wij eerlijk over. Dat mag toch?

Je eerste stap

Je kunt heel eenvoudig van ons aanbod gebruik maken door de calculator te gebruiken, dat kun je volledig zelf doen. Natuurlijk mag je ons ook direct benaderen, dan nemen wij het samen met je door. Graag zelfs!

Als wij nog meer voor je kunnen betekenen, laat het ons dan ook weten. Schroom niet!

Als je horecaondernemer of winkelier bent dan willen wij je graag helpen in deze roerige tijden! Deze actie geldt natuurlijk ook voor onze bestaande klanten.