Je website laten bouwen door een bureau was voorheen altijd de duurste optie. Sterker nog, dat is het bij veel bureaus nog steeds! Voor veel bedrijven een reden om hier van af te zien. Ontmoedigd door de hoge kosten dus, erg jammer. Jammer omdat de behoefte aan een professionele website natuurlijk is gebleven, zeker in deze tijd is het onontbeerlijk. Ieder bedrijf wil natuurlijk de online zichtbaarheid vergroten en dan is een professionele website, geïntegreerd met alle andere gebruikte online kanalen, een must.

De bureaus die dergelijke hoge kosten in rekening brengen verklaren de kosten door aan te geven dat dit komt omdat ze dure professionals nodig hebben voor het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van het design en de functionaliteiten van je website. Daardoor is dit alleen een optie voor bedrijven met een goed gevulde portemonnee.

Dat moet toch ook anders kunnen? Zeker! Bedrijven die op zoek zijn naar Presence (hoe realiseer je zichtbaarheid met je bedrijf?), Power (hoe organiseer je dit zo dat je ook daadwerkelijk digitaal behendig bent?) en Productivity (hoe zorg je ervoor dat je met minimale resources zo productief mogelijk bent?) kunnen daarvoor bij ons terecht! Overigens is daar de naam wimPe ook van afgeleid: “waar is mijn P eigenlijk?”.

Met onze Website Calculator zijn wij in staat om een nauwkeurige kostencalculatie te maken voor het betaalbaar realiseren van je website. Dit kunnen wij doen doordat wij gebruik maken van een combinatie van jarenlange ervaring, eerder gerealiseerde websites en de feedback van ervaren webdesigner en -ontwikkelaars binnen ons netwerk. Daarbij komen alle relevante aspecten aan bod, waardoor wij het zelfs tegen een vaste prijs kunnen aanbieden. Je weet dus precies wat het gaat kosten en wat je er in detail voor krijgt. Geen verrassingen achteraf. Vraag het na bij onze bestaande opdrachtgevers!

Wil je met eigen ogen zien of wimPe inderdaad een professionele website efficiënt en betaalbaar voor je kan realiseren? Overtuig jezelf. Klik zelf je offerte bij elkaar. Het kost je een slechts een paar minuten.

Klik op de calculator om naar onze Website Calculator te gaan

Klik op de calculator om naar onze Website Calculator te gaan

Wil je eerst meer uitleg? Bekijk dan de webinar over de werking van onze Website Calculator.