wimPe zet sinds enige tijd GoDaddy Pro in om haar klanten, websites en taken te beheren. Wij kunnen niets anders concluderen dan dat dit ons leven heel veel makkelijker heeft gemaakt. GoDaddy Pro beheert dus inmiddels al onze klanten, websites en taken.

Natuurlijk waren er allerlei andere platformen en tools beschikbaar om dit ook te kunnen doen, maar nu is er echt 1 centraal platform, gratis aangeboden door onze voorkeursleverancier GoDaddy. GoDaddy geeft ons dus nu één dashboard om ons werk gestructureerd te kunnen doen.

Wij kunnen zo meerdere updates uitvoeren en daardoor onze onderhoudstaken vereenvoudigen voor alle klantwebsites, zelfs als die niet worden gehost door GoDaddy. Maar ook zijn handmatige back-ups en gedoe met meerdere planningen verleden tijd. Ook kunnen wij nu eenvoudig e-mail rapporten naar onze klanten sturen met de bijgewerkte status van hun site.

De volgende onderdelen van het GoDaddy Pro platform helpen ons dus enorm:

Uptimecontrole: We krijgen een melding wanneer een websites eruit ligt, zodat wij ze onmiddellijk weer in de lucht kunnen brengen.

Beveiligingscontrole: Wij voeren nu geautomatiseerd websitebeveiligingscontroles uit en zijn daardoor in staat om een update van de beveiliging van de websites van onze klanten uit te voeren met betrekking tot malware, blacklisting, etc.

Back-ups: Standaard beschikken wij nu over een maandelijkse back-ups die elk uur worden uitgevoerd. Indien de website ook wordt gehost op GoDaddy, dan betreft dit een dagelijkse back-up.

Prestatiecontrole: Wij krijgen inzicht in de prestaties van de websites en zijn daardoor in staat om verbeteringen door te voeren.

Google Analytics: Vanaf een dashboard houden wij de websiteprestaties bij en verzenden wij de resultaten in klantrapporten.

Wil je meer weten over GoDaddy Pro? Neem dan contact met ons op. Wij laten je het graag zien!