wimPe brengt de reis van je klant GRATIS in kaart!

Wat leuk dat je de reis van je klant door wimPe in kaart wilt laten brengen!

Dit helpt om jezelf bewust te worden van het feit dat als je de klantreis (customer journey) goed in kaart hebt gebracht, je ook in staat moet zijn om de juiste marketingkanalen op een betaalbare wijze in te zetten.

De combinatie van een nieuwe website en social media is prima te maken met WordPress en al haar plug-ins. Je hoeft echt geen duizenden euro’s meer uit te trekken om een professionele online omgeving te realiseren.

Die tijd is nu echt voorbij en wimPe toont dit graag aan. Een mooie start is een wimPe Canvas sessie, normaliter het vertrekpunt voor het op een juiste wijze realiseren van een online omgeving. Deze sessie kost 329 euro, maar geven wij nu gratis weg! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor deze speciale actie.

That’s it. No strings attached.

Door de reis van je klant in kaart te hebben ben je in staat om definitief te bepalen welke online zichtbaarheid er van belang is en hoe je dat productief inzet, waardoor je meer power hebt. Website, webshop, Facebook, Twitter, LinkedIn, e-mailcampagnes, LinkedIn, Instagram, Google Ads, Facebook Ads, Facebook Shop, etc. Alles komt aan bod!

 

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op:

[contact-form to=”jan@wimpe.nl” subject=”wimPes Canvas Actie”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Tot snel! Zowel fysiek als online:)