[update] wimPes plug-in selectie

13 februari 2018

Op 1 augustus 2017 hebben wij een selectie van 10 plug-ins gemaakt uit de meer dan 50.000 (!) plug-ins die de WordPress community rijk is. De afgelopen maanden zijn daar echter 4 zeer interessante plug-ins bijgekomen die wat ons betreft zeker het vermelden waard zijn.

wimPe is Mendix Solution Provider

11 februari 2018

wimPe richt zich op het verbeteren van de productiviteit en digitale behendigheid. Het bouwen van websites en het implementeren van Office 365 is onderdeel van onze propositie, maar het ontwikkelen van business apps heeft inmiddels de grootste aandacht.

Nieuwsbrief: Is jouw website wel mobiel toegankelijk?

27 november 2017

wimPe bouwt alle websites responsive. Dit wil zeggen dat de website geschikt is voor alle devices zoals desktop, laptop, smartphone en tablet. Op maandag 27 november 2017 hebben wij onze 2e nieuwsbrief verzonden.

Is jouw website wel mobiel toegankelijk?

11 november 2017

Bijna 80% van de Nederlanders bezit een smartphone en ruim 60% heeft een tablet. Het mobiel internetgebruik groeit stormachtig en die trend zet nog steeds hard door. Dat herken je vast en zeker. Kijk maar eens naar alle mobiele apparaten bij jou thuis of op de zaak.

Introductiebundel wimPe, nu 350 euro!

2 augustus 2017

Nu slechts € 350,00! Wil je een professionele website laten maken? Heb je nog geen website of een verouderde website? Wellicht ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je een professionele website laten maken? Dan kan wimPe je helpen!  

Waarom óók een eigen website?

2 augustus 2017

Waarom óók een eigen website? En dus niet alleen met je bedrijf actief zijn op social media, zoals Facebook… Als je een pagina hebt op Facebook wil je natuurlijk veel bezoekers en liever nog: heel veel likes, reacties en andere activiteiten.

wimPe is even op vakantie

22 juli 2017

wimPe heeft een mooie en drukke start gekend en daarvoor bedanken wij onze partners en opdrachtgevers! Nu is het even tijd voor 2 weken vakantie. Van maandag 24 juli tot en met zondag 6 augustus zijn wij niet aanwezig.

Minder IT-kosten dankzij Office 365

17 juni 2017

De voordelen van een overstap naar Office 365 lijken eindeloos. Je betaalt alleen naar gebruik, geen beheerkosten meer voor servers en de IT-infrastructuur kan bijna volledig de deur uit.

Referentie FDO Furniture B.V.

3 augustus 2017

FDO Furniture B.V. is een kleinschalig bedrijf dat inmiddels een grote reputatie heeft opgebouwd als importeur en verkooporganisatie van lifestyle meubelen en accessoires uit alle hoeken van de wereld.