Minder IT-kosten dankzij Office 365

De voordelen van een overstap naar Office 365 lijken eindeloos. Je betaalt alleen naar gebruik, geen beheerkosten meer voor servers en de IT-infrastructuur kan bijna volledig de deur uit.

Maar wat levert het onder de streep op? Voor een goedlopende business, is het belangrijker dan ooit om kosten zo laag mogelijk te houden. Dat kan door delen van je bedrijfsvoering uit te besteden omdat anderen iets beter, sneller en goedkoper kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsadministratie of de belastingaangifte, die heb je waarschijnlijk ook uitbesteed. Dat kan ook met je ICT.In plaats van erin te investeren en te onderhouden kun je het ook alleen gebruiken. Via de cloud ben je niet meer de eigenaar van software, servers en netwerkinfrastructuur, maar neem je het af als abonnement.

Dat heeft een aantal voordelen:

Lagere kosten

Het enige wat je nodig hebt om te werken, is een internetverbinding met de cloud. Geen aankoopkosten en onderhoud meer nodig van servers, opslag en back-up. Je betaalt wat je afneemt. Dus niet meer voor de kantoorserver die aanstaat, maar eigenlijk niets doet.

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Via internet kun je altijd en overal bij je e-mail, gedeelde bestanden en je apps. Je kunt met alle populaire smartphones, laptops en tablets aan de slag. Je hoeft dus niet meer naar kantoor om je werk te doen.

Flexibiliteit

Gaat het je voor de wind of zit het even tegen, dan pas je je abonnement gewoon aan. Maandelijks kun je met een paar muisklikken het aantal licenties, rekenkracht en opslagcapaciteit vergroten of verkleinen. Ook nieuwe programma’s zet je in de cloud veel sneller aan of uit dan als je het op verschillende kantoorcomputers moet installeren.

Dat klinkt als een win-win-win-scenario, maar wat kost het? Neem contact met ons op en dan rekenen wij het samen uit!

Je kunt natuurlijk ook een proeflicentie nemen en het met eigen ogen zien en zelf ervaren, Succes!

Deel dit bericht