wimPe heeft een uitnodiging voor een proefabonnement voor je gemaakt, zodat je Office 365 kunt uitproberen. De URL bevat een ingesloten code die wimPe identificeert als de abonnementsadviseur. Het abonnement bevat meerdere services van Office 365, zoals 25 gebruikerslicenties voor Proefabonnement voor Office 365 Business Premium en Gedelegeerd beheer.

Bekijk hier je proefabonnement:

Aangezien wimPe gecertificeerd is om gedelegeerd beheer te bieden, hebben wij bij de uitnodiging voor het proefabonnement een optie toegevoegd waarmee wij aanbieden het account namens jou te beheren. Hiermee maken wij het voor jou gemakkelijker om Office 365 uit te proberen.

Office op al je apparaten

Altijd toegang tot de nieuwste versie van je vertrouwde Office-programma’s, ongeacht of je een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Eenvoudiger samenwerken

Bewaar, synchroniseer en deel je bestanden online, zodat deze altijd up-to-date zijn. Bovendien kun je documenten in realtime met anderen bewerken.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Aan de hand van stapsgewijze instructies kun je snel gebruikers toevoegen en services in gebruik nemen. Met Office 365 hoef je je geen zorgen te maken over IT.

Office 365 Business Premium omvat het volgende:

  • Office-suite – Inclusief de nieuwste Office-apps voor je pc en Mac
[foogallery id=”16465″]

Plus deze onlineservices

Veel plezier alvast en mocht je hulp nodig hebben bij het aanmelden voor de proeflicentie, dan helpen wij je natuurlijk graag. Je kunt een afspraak hiervoor maken in onze boekingskalender die je onderaan deze pagina kunt vinden.

Deel dit bericht